Decathlon Dikke Banden Race

De Decathlon Westelijke Mijnstreek Dikke Banden Race is een wielerwedstrijd op de weg voor Jongens en Meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Je fietst op je eigen fiets, city-bike of mountainbike. Versnellingen zijn toegestaan maar racefietsen uiteraard NIET. Zorg er wel voor dat je fiets optimaal in orde is voor de wedstrijd!

Wat kun je winnen?
Iedere deelnemer krijgt een Decathlon T-shirt, een fraaie herinneringsmedaille en een presentje van de organisatie. En de eerste drie die de finishlijn passeren, van zowel jongens als meisjes, ontvangen een echte beker en bloemen. Bovendien worden zij uitgebreid gehuldigd op het podium door onze eigen Rondemiss. De best presterende jongens en meisjes, van elke leeftijdscategorie, worden daarnaast uitgenodigd voor de landelijke finaledag op 13 oktober bij Decathlon Best.

Wie zorgen ervoor dat het niet spaak loopt?
De wedstrijd wordt georganiseerd door het plaatselijk Wielercomité Buchten, aangesloten bij de KNWU. Zij dragen er zorg voor dat van start tot finish alles geregeld is op een afgesloten en verkeersvrij parcours van 1 km.

De veiligheid van alle deelnemers staat op de eerste plaats!
Voor alle deelnemers is er een collectieve verzekering afgesloten bij de KNWU. Valhelmen worden door de organisatie verstrekt bij het afhalen van de rugnummers. Er is voldoende EHBO assistentie aanwezig mocht er onverhoopt toch iets mis gaan. Zo neemt de organisatie alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van de deelnemers te garanderen.

Inschrijfformulier 2019Win een racefiets bij deelname!