Wielercomite

Een groot aantal vrijwilligers zet zich belangeloos in voor de totstandkoming en uitvoering van dit wielerevenement. Daar zijn we als Wielercomité Buchten bijzonder trots op. We vragen ook beleefd uw medewerking voor het welslagen van het wielerweekend. U zult mogelijk enige overlast ervaren in de nabijheid van het parcours. Straten worden voor bepaalde tijd afgesloten en parkeren op plekken waar u dat gewend bent, is wellicht tijdelijk niet mogelijk.

Parcours

Met dit schrijven geven we alvast aan welke sportieve activiteiten plaatsvinden, op welk tijdstip en op welk parcours. We vragen u vriendelijk doch dringend rekening te houden met de aangepaste verkeerstechnische maatregelen tijdens betreffend weekend op:

  • Vrijdag 9 juni van 15.00 uur tot 18.00 uur (ZLM Tour)
  • Zaterdag 10 juni van 15.00 uur tot 18.00 uur (Grote Prijs Tom Dumoulin)
  • Zondag 11 juni van 13.00 uur tot 15.00 uur (Dikke Banden Race)

Gekwalificeerde verkeersregelaars op en langs het parcours, duidelijk herkenbaar aan de felgekleurde hesjes, dragen zorg voor de veiligheid van de wielrenners en het publiek. Geeft u te allen tijde gehoor aan hun aanwijzingen. Bekijk hieronder het parcours van de diverse wielerwedstrijden en houd tussen bovengenoemde tijden rekening met extra verkeershinder.

Parcours vrijdagParcours zaterdagParcours zondag

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en excuses voor de eventuele overlast.