Wielercomite

Vrijdag 14 juni heeft bij Sportplaza Het Anker in Buchten het 62ste Limburg Wielercafé plaatsgevonden. Het Limburg Wielercafé is een informeel samenzijn voor organisatoren, bestuurders, oud-renners, politici en sponsors uit het Limburgse wielerleven en wordt georganiseerd door De Limburgse Vrienden Club van Honderd.

De avond stond in het teken van de opening van het Wielerweekend Buchten 2019 met als speciale gast oud-beroepsrenner Cees Priem. Een vast onderdeel van het Wielercafé is de column van Wiel Verheesen over het Limburgse wielrennen. Ook zijn er weer enkele bekenden uit de wielersport verwelkomd.

Op deze speciale wieleravond werden tevens enkele jaarprijzen uitgereikt, zoals: de Jo Dorscheidt vrijwilligersprijs, de Breman Aanmoedigingsprijs en de Herman Kusters Specialprijzen.

Speciaal aandacht voor onze voorzitter Dhr. F.G.M. Hoedemakers, die de Jo Dorscheidt vrijwillig van het jaar prijs in ontvangst mocht nemen. Klik op onderstaande button voor een fotoverslag van het Wielercafé.

Foto’s Wielercafé 2019